Dit is de mooiste kampeeromgeving van Nederland!

De meeste Nederlanders staan niet te springen als ze horen dat ze een weekje gaan kamperen in Nederland. Associaties zoals koken uit blik, een wc-rol onder de arm en luidruchtige buren doemen bij een aantal mensen gelijk op als ze het woord kamperen horen. Niets is minder waar! Kamperen kan ook op een luxe, stijlvolle manier. Dit wordt glamping genoemd. Het is een combinatie van camping en glamour. Je hoeft dus niet te verwachten dat je in een primitieve tent gaat kamperen, maar de tent is van alle gemakken voorzien. Je bevindt je in een nieuwe omgeving met prachtige natuur, terwijl je niet hoeft in te leveren op luxe. Dat klinkt toch ideaal?!

De hamvraag is echter waar je dan gaat kamperen met je luxe tent. Nederland kent veel mooie plekjes, maar je moet wel eventjes goed zoeken om de drukte te vermijden. Hieronder vind je een aantal plekken waar je in alle rust ’s avonds de sterrenhemel kan aanschouwen. Jouw vakantie wordt een waar feestjes in een van onderstaande kampeeromgevingen!

RCN Zeewolde

RCN Zeewolde is een grote camping gelegen aan een fris meertje. Hier kan je in de warme zomermaanden een verkwikkende duik nemen of een overheerlijk boottochtje op maken. Een ontzettend diverse omgeving met voor ieder wat wils. De camping heeft verschillende plekken om je tent of caravan te plaatsen, dus je kan zelf kiezen waar je graag wilt staan. Als je dol bent op de vrijheid van kamperen, maar gewoon iets meer comfort nodig hebt in je leven, is een luxe tent van tenten-winkels.nl de ultieme accommodatie voor jou! Je zult een zorgeloze vakantie tegemoet gaan.

Camping de Kooi op Terschelling

Je bent een Nederlander of je bent het niet: de Waddeneilanden zijn een echte must-see voor een inwoner van de Lage Landen. Terschelling is het perfecte eiland voor mensen die van natuurschoon houden en graag op het strand liggen te zonnebaden. De zwoele zomeravonden aan het strand en een lange wandeling door het kleurrijke bos: Terschelling heeft het allemaal. Camping de Kooi ligt midden op het eiland, het is een rustige camping waar je geen last zal hebben van luidruchtige buren. Een knusse camping waar een ons-kent-ons-cultuur heerst, hier kan je echt relaxen en vrienden voor het leven maken. Met een fijne tent zal je hier de vakantie van je leven beleven!

Camping Ommerland

In Overijssel liggen er ook ideale gebieden om te glampen. De prachtige natuur is ideaal voor boswandelingen of om gewoon te genieten. Er zijn veel plekken vlakbij Ommen die adembenemend mooi zijn en waar je helemaal tot rust kan komen. Camping Ommerland ligt hier en heeft alle faciliteiten om van jouw glamping avontuur een succes te maken. Je kan er zowel rust en natuur ervaren, als luxe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *